Blog

jo, toto je velké téma. Přiznejme si, že ne každý má správné buňky k sestavení pořádného harmonogramu. Co to vlastně je, ten svatební harmonogram?

Bylo to přibližně před sedmi lety, kdy jsem zažila svatební storku se svatební kyticí. Člověk by si řekl - taková banalita, svatební puget. Ale tenhle příběh si zaslouží být vyprávěn :-) .

Láska prochází žaludkem. Určitě znáte a nemyslím tím jen toto rčení. Když se dobře najíme, jsme spokojení, je nám skvěle, no ne? A pokud se tak chcete cítit i na vlastní svatbě, proč si odpírat to, co je zvlášť pro fungování těla vesměs nejdůležitější vůbec? Dobré jídlo.

Slýchávám často prosbu o ušetření peněz na svatbě. O což se samozřejmě pokaždé snažím a většinou to i vyjde. Ale je to o především spolupráci, ať už s nevěstou, nebo družbou, či kýmkoliv, kdo si bere svatbu na starost. Než si mě najmou, tak si řekneme základní informace, jejich požadavky a představy, k tomu patří i informace o ...

Během příprav různých akcí dostávám nespočet dotazů a musím řešit nečekané situace. Ve vzduchu pak visí spoustu otazníků, které se snažím vždy ukočírovat. Proto jsem se rozhodla, že se alespoň s málem podělím i zde, třeba to bude někoho zajímat. :-)

Na svatbách se odehrává spoustu situací a především se tvoří nové příběhy.